Skip to content

Bliv frivillig

Bliv frivillig allerede i dag

Som frivillig i Voldtægtofres Vilkår kan du være med til at bane vejen for, at voldtægtsofre bliver retfærdigt behandlet hos politiet, i retssystemet og i medierne.  Du bliver en del af et fællesskab, der kæmper for at sikre bedre vilkår for voldtægtsofre på mange forskellige niveauer. Vi er organiseret i en række frivillige arbejdsgrupper, der arbejder med forskellige dagsordener. Som det ser ud nu, har vi to grupper der kan tage frivillige ind.

 

Ungegruppen

Ungegruppen arbejder for at fremme og nuancere unges viden om voldtægt. Gruppen består primært af unge, der står for udbrede viden og punktere myter via blandt andet sociale medier og ved at holde oplæg på ungdomsuddannelser. Skriv til kontakt@offervilkaar.dk, hvis du ønsker at være frivillig i ungegruppen, eller blot vil høre mere om arbejdet i gruppen. 

 

Samtalegruppen

I Voldtægtsofres Vilkår tilbyder vi samtalegrupper i København. Det er ligesom resten af foreningen frivilligt drevet. Læs mere om vores samtalegruppe her. Hvis du ønsker at høre mere om arbejdet med samtalegruppen og om at være mødeleder, skriv til samtalegruppe@offervilkaar.dk

Bliv medlem